PMU / make-up beurs & Netwerkevenement

Rotterdam | 24-25 september 2022

PMU / make-up beurs
& Netwerkevenement

Rotterdam | 24-25 september 2022

Professional+

Home » Professional+

Geef je carrière een boost
PMU EXPO op de eerste rij

Je bent een (toekomstige) professional en wilt de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied persoonlijk ervaren tijdens het grootste permanente make-up evenement van Europa. In twee dagen ontmoet je de beste specialisten in de branche, ontdek je de nieuwste technieken, beste apparatuur en opleidingsinstituten.

Raak geïnspireerd en ontmoet nieuwe internationale collega’s. Naast de EXPO heb je als Professional+ bezoeker toegang tot de VIP-zone en alle presentaties en demonstraties tijdens het evenement.

N

Live demonstraties

N

Beste specialisten

N

Non-stop Show

N

Netwerkmogelijkheden

N

Goodiebag

N

en nog veel meer

Conferentie

PMU EXPO geeft podium aan de meest vooraanstaande specialisten en innovatieve fabrikanten over de hele wereld! Internationale sprekers uit de permanente make-up en beauty branches komen samen om de laatste grensverleggende ontwikkelingen en innovaties met u te delen.

Non-stop Show

2-dagen, afwisselende live demonstraties door meer dan 40 uitzonderlijke (pmu) artiesten uit alle hoeken van de wereld. Tijdens Non-stop kun je op een laagdrempelig manier je favoriete  specialist live zien werken. Bekijk, bestudeer en stel gerust al je vragen direct  aan de artiest.

THE MASTERS

Meer professionals worden later bekend gemaakt

PMU EXPO 2022

Geef je carrière een boost!
Is (permanente) make-up je passie en wil je de laatste ontwikkelingen in de branche persoonlijk ervaren? Dan is PMU EXPO 2022 voor jou! Raak geïnspireerd, ontmoet nieuwe collega’s en ontwikkel je vaardigheden tijdens de masterclasses. Probeer de nieuwste producten uit en maak  gebruik van de hoge kortingen tijdens de PMU EXPO. Ideaal voor uw salon inkopen.

Prof+ Toeslag
Voor professionals die meer uit de PMU EXPO willen halen, hebben we de Professional+ tickets. Naast de EXPO heb je als Professional+ bezoeker toegang tot de VIP-zone en alle presentaties en demonstraties tijdens het evenement. Bovendien krijg je een goed gevuld goodiebag!

 

 

39.50 - 249.50 Exclusief BTW

Exposanten 2022

Academy-S
Amiea
Artyst
Biotek Milano
Brow Daddy
Clinita
Derma Mente
Diva
Environ Skincare
Esteticline
Haut
HC PMU
Inovel
IQ Pigment Remover
Jane Iredale
Magistra
Microbeau
Moët & Chandon
Montale Paris
Perma blend
RBKollors
SUPERCILIUM
Yevgenia
YPRO Lasers
0

nl_NLNederlands

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je bent aangemeld